بروزرسانی شده در ۰۵ تیر ۱۴۰۱

راهنمای جامع انتخاب کاغذ آبرنگ باکیفیت

راهنمای جامع انتخاب کاغذ آبرنگ باکیفیت
زمان مطالعه : ۸ دقیقه ۳۹۹۶ بازدید ۰ نظر

اگر شما علاقه به نقاشی کردن با آبرنگ دارید اما انتخاب کاغذ برای شما مشکل است. این مقاله را تا انتها بخوانید تا با انواع کاغذ آبرگ آشنا شوید.

هنرجویانی که تمایل به نقاشی با آبرنگ دارند، در شروع کار معمولاً برای انتخاب کاغذ مناسب دچار مشکل می‌شوند. کاغذ آبرنگ انواع مختلفی مانند دست ‌ساز، ماشینی، کتان و… دارند. ما در این مقاله به معرفی انواع کاغذ آبرنگ، بررسی ویژگی‌های آن‌ها و موارد این‌چنینی پرداخته و توضیحاتی در رابطه با انتخاب کاغذ آبرنگ باکیفیت ارائه می‌دهیم.


انواع کاغذ آبرنگ

کاغذهای آبرنگ براساس نحوه ساخت، نوع بافت، مواد تشکیل‌ دهنده، وزن و ضخامت، رنگ، پوشش ژلاتینی و… تقسیم ‌بندی‌های مختلفی دارند. انواع کاغذ آبرنگ براساس درجه کیفیت به دو درجه حرفه‌ای و مبتدی تقسیم‌ بندی می‌شوند. میزان کیفیت در ساخت کاغذهای آبرنگ حرفه‌ای بسیار بالا است. کاغذهای مخصوص افراد مبتدی برای نوشتن و نقاشی با مداد رنگی نیز مناسب است.


انواع کاغذ آبرنگ


انواع کاغذ آبرنگ براساس نحوه ساخت

کاغذهای آبرنگ از نظر نحوه ساخت به سه دسته دست ‌ساز، قالبی (نیمه دستی) و ماشینی تقسیم‌ بندی می‌شوند.


کاغذهای دست ‌ساز

در ساخت کاغذهای دست ‌ساز، خمیرهای کاغذ با قالب‌هایی روی پارچه‌های نمدی قرار گرفته و پرس می‌شوند. لبه‌های کاغذهای دست‌ ساز معمولاً صاف نیست ولی بافت طبیعی دارند. کاغذهای آبرنگ دست‌ ساز از هر دو طرف قابل ‌استفاده هستند. این کاغذها مخصوص استفاده ی هنرمندان حرفه‌ای است.


کاغذهای قالبی

کاغذهای قالبی یا نیمه دستی با اختلاف بسیار کم، کیفیت پایین‌تری نسبت ‌به کاغذهای دست ‌ساز دارند. برای ساخت این محصولات از یک غلتک بزرگ با سطح توری استفاده ‌شده که از داخل حوضچه خمیر کاغذ، لایه‌ای نازک برداشته و روی نوار غلتک نمدی قرار می‌دهند. روش ساخت کاغذ آبرنگ قالبی تقریباً مشابه روش دستی است اما بافت هر دو طرف این محصول مشابه یکدیگر نیست. تار و پود کتان در این روش منظم‌تر از روش دستی روی کاغذ قرار می‌گیرد. کاغذهای آبرنگ قالبی نیز برای نقاشی‌های حرفه‌ای مناسب هستند. امروزه بیشتر شرکت‌های تولید کننده لوازم‌ التحریر باکیفیت، از این روش برای ساخت کاغذ استفاده می‌کنند

.

کاغذهای قالبی



کاغذهای ماشینی

برای ساخت این نوع ، خمیر با ضخامت مناسب روی غلتک قرار گرفته و تاروپود کتان آن کاملاً منظم می‌شود. این کاغذ بافت طبیعی بسیار کمتری داشته ولی لبه‌های صافی دارد. کاغذهای آبرنگ برای افراد مبتدی و در سطح دانش‌آموزی با این روش ساخته می‌شوند. به دلیل منظم بودن تاروپود کتان، این کاغذها تحمل آب کمتری هنگام نقاشی دارند.


انواع کاغذ آبرنگ براساس بافت

کاغذهای آبرنگ در هنگام ساخت به سه نوع راف، کلد پرس و هات پرس تقسیم ‌بندی می‌شوند.


کاغذهای آبرنگ راف

این کاغذها از نظر سطح، برجسته‌ترین بافت را بین انواع کاغذ دارند. این بافت حاصل فشرده کردن کاغذ بین غلتک‌های نمدی یا پارچه‌های نمدی است. به این نوع کاغذ، کاغذ خشن نیز گفته می‌شود. منافذ کاغذ راف بیشتر و بزرگ‌تر از انواع دیگر است و به ‌همین دلیل رنگ بیشتر در آن نفوذ می‌کند. این جا لازم است بگویم که برای تکنیک خیس در خیس و نقاشی‌های منظره بزرگ با بافت تصادفی، این کاغذها بهترین گزینه اند. در کاغذهای راف لایه گذاری به ‌راحتی انجام می‌شود. در عین ‌حال این کاغذ برای نقاشی‌های دقیق مناسب نیست.


کاغذ آبرنگ کلد پرس

تفاوت مقوای راف و کلد پرس در نوع بافت آن‌ها است که پس ‌از پرس توسط غلتک‌های صاف ایجاد می‌شود. این کاغذها بیشتر از کاغذهای راف فشرده ‌شده و تخت‌تر می‌شوند. همچنین این نوع کاغذ منافذ باز کمتری دارند. کاغذهای کلد پرس برای استفاده افراد مبتدی و حرفه‌ای مناسب هستند.از کاغذهای کلد پرس برای تکنیک خیس در خیس و ترکیب زیاد رنگ استفاده می‌شود. بخشی از رنگ در بافت کاغذ نفوذ کرده و بخش دیگر روی کاغذ ظاهری شفاف و بافت‌دار ایجاد می‌کند. با استفاده از کاغذ کلد پرس و تکنیک خراش، بافت مناظر شهری و کوهستانی را می توانید اجرا کنید.


کاغذهای هات پرس

هات پرس نرم‌ترین کاغذ بین انواع کاغذ آبرنگ است و به آن کاغذ آبرنگ ابریشمی، ساتن یا HP گفته می‌شود. این کاغذها با پرس غلتک‌های صاف داغ ایجاد می‌شوند. کاغذ هات پرس کم استفاده‌ترین نوع کاغذ بین نقاشان است زیرا بافت دانه‌ای رنگدانه‌ها در این کاغذ مشخص نیست.همچنین آبرنگ روی سطح این نوع کاغذ آبرنگ به ‌صورت لغزنده باقی ‌مانده و به‌ سختی کنترل می‌شود. همچنین منافذ کاغذ کاملاً فشرده ‌شده است و رنگ بیشتری روی سطح کاغذ می‌ماند. در نتیجه هنگام لایه گذاری ممکن است لایه‌های رنگ قبلی نیز برداشته شود. شما میتوانید با استفاده از مداد آبرنگی آرتیست آریا تکنیک لایه گذاری رنگ را به بهترین نحو انجام داده و سایه های جذاب و لطیفی را در اثر خود پدید بیاورید. مداد آبرنگی آرتیست با رنگدانه های غلیظ و مقاوم خود رنگ آمیزی را برای شما آسانتر کرده و به مدت طولانی تری کیفیت خود را حفظ میکند. همچنین با استفاده از این ابزار نقاشی، دیگر نگران اشتباهات و خطاهای خود نباشید. شما میتوانید به راحتی خطاهای خود را با استفاده از قلم موی خیس پاک کنید. شما میتوانید برای سفارش این محصول به سایت آریالند مراجعه کنید.


مداد آبرنگی 24 رنگ آرتیست آریا

خرید مداد آبرنگی 24 رنگ آریا آرتیست


کاغذ آبرنگ از چه موادی ساخته می‌شوند؟

کاغذهای آبرنگ از ترکیب آب و سلولز ساخته‌ می‌شوند. باکیفیت‌ترین سلولز برای ساخت کاغذ، پنبه است که باعث انعطاف ‌پذیری و استحکام کاغذ آبرنگ می‌شود. کاغذی که کاملاً از پنبه ساخته ‌شده باشد٬ کاغذ 100 درصد کتان است که از نظر اقتصادی مناسب‌تر از دیگر کاغذهای آبرنگ است.

برخی از کاغذهای آبرنگ از ترکیب پنبه و چوب طبیعی٬ مانند چوب بامبو ساخته می‌شود و به آن‌ها کاغذهای آبرنگ 50 درصد کتان یا 25 درصد کتان گفته می‌شود. هنرمندان باید مطابق سطح حرفه‌ای و تکنیک نقاشی خود، کاغذ آبرنگ مناسب را انتخاب و خریداری کنند.


نکات مهم هنگام خرید

وزن یکی از مهم‌ترین نکات برای خرید کاغذ است. کاغذهای آبرنگی که با وزن پایین ساخته می‌شوند٬ در برخی از تکنیک‌ها دچار تغییر فرم شده و نیاز به شاسی کشی دارند. در حالت کلی برای نقاشی آبرنگ حرفه‌ای، کاغذهایی با تحمل آب و ترکیب رنگ زیاد، باید وزنی بالاتر از 300 گرم داشته باشند. معمولاً انواع کاغذهای آبرنگ، رنگ سفید یا کرم دارند. تفاوت رنگ مربوط به نوع مواد اولیه و نحوه ساخت محصولات است.

همچنین کاغذهای آبرنگ معمولاً به ‌صورت برگی، بلوک آبرنگ، دفتر آبرنگ، رول آبرنگ و تخته آبرنگ تولید و عرضه می‌شوند. هرکدام از این محصولات ویژگی‌های مخصوص به خود را داشته که برای سبک و کار خاصی مناسب هستند. کاغذ آبرنگ برگه‌ای رایج‌ترین نوع این محصول است.

با توجه به موارد ذکر شده و کاربردهای کاغذ آبرنگ، می‌توانید برای تهیه کاغذ آبرنگ باکیفیت به فروشگاه آنلاین آریالند مراجعه کنید. در این فروشگاه ضمن مشاهده قیمت آبرنگ‌های آریا و برندهای معروف دیگر، می‌توانید مناسب‌ترین و باکیفیت‌ترین محصول مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید.

 

همچنین بخوانید!

با انواع لوازم طراحی مناسب با سبک خودتان آشنا شوید!

تفاوت مداد h و b در چیست؟


دیدگاه شما
|
دیدگاهی ثبت نشده است، اولین نفری باشید که یک دیدگاه ثبت می کند.